Dr. Öğretim Üyesi FİGEN ÇAVUŞOĞLU tarafından öğrencilerimize "Bağımlılık" konulu sunum yapıldı.Okulumuzu ziyaret edip gerçekleştirdiği sunum dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü 'nün organize ettiği etkinlik kapsamında Samsun EGM Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı. Ayrıca KADES uygulamasının  kullanımının önemi de vurgulandı.

Gelecek nesiller için büyük emekler veren,özveriyle çalışan  tüm kıymetli  öğretmenlerimizin ve emekli  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü  kutlu olsun.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin 1.sınavlarının takvimini aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü'nün organize ettiği etkinlik kapsamında Samsun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından öğrencilerimize "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme" ye yönelik sunum yapıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.Ayrıca temsili öğrencilerimiz görevli öğretmenlerimizin rehberliğinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki  Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni'ne  katıldılar.İlgili fotoğraflara ve videolara aşağıdaki bölümden ulaşabilirsiniz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen  99.yıl kutlama programındaki çelenk koyma töreni ve Cumhuriyet yürüyüşüne  okulumuzun temsili öğrencileri İbrahim Güngör öğretmenimizin rehberliğinde katıldılar. İlgili fotoğrafları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle okulumuzun konferans salonunda kutlama programı düzenlendi.Programın fotoğraflarını ve videolarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

2022/2023 ÖĞRETİM YILI TOBB İLYAS KILIÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Sayın: Veli

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 25/10/2022 Salı günü okulumuzda saat 14:00'de yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla,

Okul Aile Birliği

NOT:    Belirtilen tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde 02/11/2022 Çarşamba günü saat 14:00 de yapılacaktır.

Ekm

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve Müdürlüğümüzün destekleriyle hazırlanan Karadeniz 7. Kitap Fuarı 'nı öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz ziyaret etti.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı için belediye görevlilerince okulumuzda çalışma yapıldı.

Sorumluluk sınav takvimi 12 -20 Eylül 2022 tarihleri arasındadır.  Eski duyurudaki sınav takvimi iptal olmuştur.

Sorumluluk sınavlarının öğrenci listesini ve ilgili sınav takvimini aşağıdaki bağlantılara tıklayıp inceleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp 9. ve 10.sınıf öğrencilerimiz için olan ücretsiz kursa başvurabilirsiniz .

Millî teknoloji sevgisini ilmek ilmek ören Festival TEKNOFEST SAMSUN'da...

❗Tarih: 30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında.

Yer: Çarşamba Uluslararası Havalimanı

Festivali gezmek Teknofest heyecanını ailece yaşamak için, *Ziyaretçi Kaydı* Oluşturabilirsiniz.

Ziyaretçi Kaydı İçin Aşağıdaki Linki Tıklayınız

Tem

Okulumuzun rehber öğretmeni  tarafından 27 Temmuz  2022. Çarşamba  ve  5 Ağustos 2022  tarihleri arasında tercih danışmanlığı yapılacaktır. Saati hergün 10.00,11.00 ve 13.00.Mezun olup YKS sınavına giren öğrencilerimiz katılabilirler.Zoom toplantılarının katılım bilgilerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Bedriye Ahmetoğlu sizi planlanmış Zoom toplantısına davet ediyor.

Zoom Toplantısına Katılın

Toplantı Kimliği: 347 788 1010