T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

27.02.2020 perşembe günü saat 10.00 'da okulumuzun konferans salonunda " Kadına Karşı Şiddeti Önleme " konulu seminer Rehber öğretmenimiz Ümit Mustafa Demirel tarafından sunulmuştur.

Şbt

Müdür yardımcımız Serhat  İPEK eşliğinde temsili öğrencilerimiz 20 Şubat 2020 Perşembe günü TÜYAP Kitap Fuarı 'nı ziyaret ettiler.

Şbt

‎14.02.2020 cuma günü saat:09.00-10.00 arasında, EMİNE AHMET YENİ İMAM HATİP LİSESİ 'NDE, 11/A sınıfı öğrencileri  ve Elektrik/Elektronik Teknolojisi bölümü öğretmenlerimiz KADİR DUZAK VE MUHAMMED ASLANTAŞ eşliğinde, Madde Kullanımı ve Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili tiyatro gösterisine katılım sağlanmıştır.

May

Bilişim ve İnternet Kulübü'nün hazırladığı tüm içeriklere okulumuzun http://ilyaskilicpl.meb.k12.tr/web adresinde yayınlanan sitemizden ulaşabilirsiniz.

May

Bilişim ve İnternet Kulübü olarak 2018 yılının Bilişim Haftası´nı kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü sebebiyle okulumuzda program düzenlenmiştir.

Mrt

03 Mart 2018  Cumartesi ve 04 Mart 2018 Pazar günleri  okulumuzda Öğretmen Akademisi Vakfı görevlileri tarafından öğretmenlerimize "Lise Öğrenen Lider Öğretmen Programı"  kapsamında eğitim verilmiştir.

Mrt

Emekliliğe ayrılacak olan okulumuzun Resim öğretmeni Rezzan  BALFİDAN  ´ a doğumgünü  olan 1 Mart günü veda ettik.Mustafa TAŞAN  konuşmasının ardından Rezzan  BALFİDAN ´a plaketini takdim etti ve ardından emekliliğe ayrılmasıyla beraber öğretmenimizin doğumgününü kutladık.Değerli öğretmenimize özverili çalışmalarıyla Türk Millî Eğitimi ´ ne  ve okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder,bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk dileriz.