Yeşilay Haftası sebebiyle 6 Mart 2023 Pazartesi günü Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'nden Dr.Ayça KILIÇ tarafından öğrencilerimize "Bağımlılık ve Zararlı Alışkanlıklar" konulu konferans verildi.Katkılarından dolayı misafirimize teşekkür ederiz.

21 Şubat-2 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak sorumluluk sınavları takvimini ve sorumluluk sınavlarının  öğrenci listesini aşağıdaki bağlantılara tıklayıp inceleyebilirsiniz.MESEM'e kayıtlı öğrencilerimizin sorumluluk sınavları 22 Şubat-3 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

*Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, Bakanlığımızca ülkemiz genelinde başlatılan yardım kampanyalarına destek olmak amacı ile velilerimiz yapacakları yardımları okulumuza teslim edebilirler.*

*ÖNCELİKLİ KABUL EDİLECEKLER LİSTESİ*

1- Eldiven

2- Mont

3- Bot

4- Bere

5- Çocuklar için mont ve kışlık giyisi

6- Tüplü katalitik soba

7- Tüp

8- Yatak

9- Battaniye

10- Powerbank

11- Gıda kolisi (konserve)

12- Çocuk bezi

13- Çocuk maması

14- Kadın pedi

15-Temizlik hijyen malzemesi

16- Yağmurluk

17- Çizme

*2. el eşyaların depoya kesinlikle kabul edilmemesi gerekmektedir.

*Hijyen, gıda,giyim gibi ürünler ayrı ayrı depolanır.

ÖNEMLİ DUYURU

MEB açıklamasıyla Tüm Türkiye'de okullarımız 20 Şubat'a kadar 2 hafta tatil edilmiştir. Daha önce duyurulan sorumluluk sınavları takvimi yeniden hazırlanıp yeniden duyurulacaktır.

Okulumuzun VEFA DESTEK EKİBİ  öğretmen arkadaşlarımızın desteği ile toplanan paralarla toplu alışveriş yaparak deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere gıda, temizlik ürünleri, hijyen ürünler, çocuk bezi, konserve gıdalar ,süt ve kahvaltılıktan oluşan  yardım paketlerini hazırlayarak AFAD  İlkadım toplanma yerine teslim etti. Okulumuzun başta okul müdürümüz Sait Murtezaoğlu olmak üzere müdür yardımcımız Fatih Aziz ÇAĞLAYAN,  VEFA DESTEK EKİBİ ' inden Mustafa Taşan, Rukiye Demircioğlu ve Deniz Çağlarırmak ,katkı sağlayan bütün öğretmen arkadaşlarımıza  ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Milletimizin başı sağolsun.

Çalan son ders  zili ile 1. Dönem sona erdi. Düzenlenen karne töreninde başarılı ve örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimize belgeleri verildi.Ayrıca Samsun Dart Turnuvası 'nda üçüncülük kazanan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

1.dönemin 2.sınavlarının tarihlerini aşağıdaki fotoğraftan inceleyebilirsiniz.

Yeni  ders programını aşağıdaki bağlantıya tıklayıp inceleyebilirsiniz.

Mavi kapaklarımızı  Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu'na temsili öğrencilerimiz,Kimya öğretmenimiz Fatma ŞAHİN ve  İngilizce öğretmenimiz Esra BAYRAM eşliğinde Çevre Koruma Kulübü etkinliği olarak  teslim ettik.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinatörü Gülen KURT BULUT tarafından öğrencilerimize "Organ ve Doku Nakli " konulu seminer verildi .

Dr. Öğretim Üyesi FİGEN ÇAVUŞOĞLU tarafından öğrencilerimize "Bağımlılık" konulu sunum yapıldı.Okulumuzu ziyaret edip gerçekleştirdiği sunum dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü 'nün organize ettiği etkinlik kapsamında Samsun EGM Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı. Ayrıca KADES uygulamasının  kullanımının önemi de vurgulandı.

Gelecek nesiller için büyük emekler veren,özveriyle çalışan  tüm kıymetli  öğretmenlerimizin ve emekli  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü  kutlu olsun.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin 1.sınavlarının takvimini aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü'nün organize ettiği etkinlik kapsamında Samsun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından öğrencilerimize "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme" ye yönelik sunum yapıldı.