2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ 1.DÖNEMİNİN GÜNCELLENMİŞ ORTAK SINAV TARİHLERİ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BİRİNCİ DÖNEMİNİN ORTAK SINAV TARİHLERİ 15.11.2018 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAMAK ÜZERE BİR HAFTA ERTELENMİŞTİR.

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ 1.DÖNEMİNİN ORTAK SINAV TARİHLERİ

Bakanlığımıza bağlı  Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü´nün almış olduğu karar gereğince okulumuz kademeli olarak kapatılarak,bünyesinde mevcut alan ve dallarıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlyas Kılıç Çok Programlı Anadolu Lisesi´ne dönüştürülecek ve bünyesinde Anadolu Lisesi Programı açılacaktır.

DUYURU

Samsun İlkadım TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Okul Aile Birliği tarafından, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla 1 yıllığına öğrenci taşıması için istekliler arasından taşıyıcıyı belirleme işlemi yapılacaktır.

İstenilen belgeler aşağida belirtilmiş olup, 04.09.2018 tarihi saat 17:00´a kadar istekliler tarafından, kapalı zarf usülüne göre verilebilecektir. Şartname, TOBB İlyas Kılıç MTAL Müdürlüğünden temin edilebilecektir.20.08.2018

Sait MURTEZAOĞLU

TOBB İlyas Kılıç MTAL Müdürü

Komisyon Başkanı

DUYURU İPTAL EDİLMİŞ OLUP GÜNCELLENEREK TEKRAR YAYINLANACAKTIR

DUYURU

Samsun İlkadım TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Okul Aile Birliği tarafından, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla 3 yıllığına öğrenci taşıması için istekliler arasından taşıyıcıyı belirleme işlemi yapılacaktır.

İstenilen belgeler aşağida belirtilmiş olup, 27.08.2018 tarihi saat 17:00´a kadar istekliler tarafından, kapalı zarf usülüne göre verilebilecektir. Şartname, TOBB İlyas Kılıç MTAL Müdürlüğünden temin edilebilecektir.13.08.2018

Sait MURTEZAOĞLU

TOBB İlyas Kılıç MTAL Müdürü

Komisyon Başkanı

May

Tercih danışmanlığı ile ilgili dosyayı aşağıdaki bağlantıdan açıp inceleyebilirsiniz.

Kodlama veya programlama becerilerine sahip olmanın, 21. yüzyılda bütün sektörlerdeki çalışanlar için her zamankinden daha önemli hale gelmesi bekleniyor. Bu yüzden kodlama becerisini öğrenmek için yeni yollar arayanların ve geliştirenlerin daha önde olacağı varsayılmakta. YEĞİTEK; geleceğin okuryazarlığı olarak kabul edilen kodlamayı, EBA aracılığıyla öğrenci ve öğretmenlerle buluşturarak, genelde bilgisayar bilimleri eğitimini özelde kodlama eğitimini desteklemek için blok tabanlı programlama ortamlarından Scratch, Alice ve Blockly'yi  "Düşün, Tasarla, Kodla" başlığı ile öğrenci ve öğretmenlerinin hizmetine EBA Kodlama modülüyle sundu. "Haydi, Çocuklar Kodlama Öğrenmeye" adlı bu kısa film de tüketimin değil üretimin öncelendiği eğitim anlayışının oluşmasına imkân sağlayan adımlardan biri olarak yayımlandı.