Mesleki Eğitim 'de 1000 Okul Projesi  kapsamında yapılan çalışmaların bağlantılarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Samsun ODM  tarafından "Meslekî Eğitimde 1000 Okul Projesi "kapsamında öğretmenlerimiz için 05.05.2021 çarşamba günü 16:00 ' da "Açık uçlu madde hazırlama " konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Samsun R.K. Bilim ve Sanat Merkezi tarafından "Büyük Isler Düşlemekle Başlar " isimli söyleşi 30.04.2021 cuma günü 21:00 ' de düzenlenecektir. Aşağıdaki fotoğrafta  zoom toplantısının id ve şifresini bulabilirsiniz.

" Meslekî Eğitimde  1000 Okul Projesi " kapsamında 18 yaş üstü kadın velilerimiz için "Dijital Benim İşim Projesi " kapsamında dijital okuryazarlık kursu verilecektir. Ayrıca "Meslekî Eğitimde 1000 Okul Projesi " ile ilgili süreç raporunu aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

15.02.2021 pazartesi günü saat 11:00 ' de 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin öğretmenler kurulu toplantısı online olarak yapılacaktır. Toplantının gündem maddelerini aşağıdaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

"Patentle Türkiye","Yeşilay Yeteneğini Göster ","10 Kıta 1 Vatan Ilelebet Istiklâl Slogan Yarışması " ile ilgili şartnameleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 11.00'de Rehber öğretmenimiz Ümit Mustafa Demirel tarafından 12. Sınıf velilerimize yönelik üniversite sınavına hazırlık konusunda bilgilendirme amaçlı  online seminer verilecektir. 12.sınıf velilerimizin zoom toplantısına katılmasını  rica ediyoruz.

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 524 320 1876

Passcode: 2023

(Eski toplantı) İlgi yazı çerçevesinde Pazartesi günü saat 11.00'de Rehber öğretmenimiz Ümit Demirel tarafından Velilerimize yönelik online seminer verilecektir.

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 524 320 1876

Passcode: tobb

Okulumuzun rehber öğretmeni Ümit Mustafa DEMİREL tarafından 22.09.2020 Salı günü 11:00'de "Veliler için Covid-19 Eğitimi" konulu zoom toplantısı düzenlenecektir.Toplantı ile ilgili sunum dosyasını ve bağlantı bilgilerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ekm

28 Ekim 2020 çarşamba günü saat 11:00 ' de okulumuzun konferans salonunda  okul-aile birliği toplantısı düzenlenecektir. Aşağıdaki fotoğrafta yer alan toplantı gündem maddelerini görüşmek, okul-aile birliği yönetim ve denetim kurulu üyelerini seçmek amacıyla tüm velilerimizin ilgi gösterip toplantıya katılmalarını rica ediyoruz.28 Ekim 2020 çarşamba günü düzenlenecek okul-aile birliği toplantısına gelirken maske takmanız, hes kodunuzu almış olmanız önemlidir.

Belirtilen tarihte yeterli katılım sağlanamaması durumunda okul-aile birliği toplantısı 4 Kasım 2020 çarşamba günü saat 11:00 ' de tekrar yapılacaktır.Bu sebeple Covid19 pandemi sürecinde sağlık tedbirlerini arttırmak için ilk toplantıya yeterli katılım sağlanması önemlidir. Velilerimize gösterecekleri duyarlılık için şimdiden teşekkür ederiz.

Aileler ve yetişkinler için salgın hastalıklarla mücadele konusunda hazırlanmış olan bilgilendirme kılavuzlarını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak inceleyebilirsiniz.Ayrıca uzaktan eğitim süresi boyunca hem okul rehberlik servisimiz hem de diğer meb rehberlik yetkilileri tarafından hazırlanmış diğer içerikleri aşağıdaki bölümden inceleyebilirsiniz. maarifhareketisamsun isimli instagram hesabı üzerinden 05 Mayıs 2020 Salı günü saat 15:30 'da başlamak üzere rehberlik öğretmenleri tarafından velilerimize ve öğrencilerimize yönelik düzenlenecek canlı yayınları takip edebilirsiniz.

04.05.2020 Pazartesi günü 16:00 'da başlayacak " Benim Tercihim" isimli üniversiteye hazırlanan öğrencilere üniversite tanıtımına yönelik programları OGM youtube kanalından izleyebilirsiniz.

EBA AKADEMİK DESTEK SUNUMU

EBA Akademik Destek; MEB'in, devlet okullarının 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak sunduğu, akıllı eğitsel platformdur.Konu anlatım kitaplarıyla soru bankalarından oluşan Raunt Kitap Seti, EBA Akademik Destek dijital içerikleriyle tamamen uyumludur.http://www.bubizeuyar.com/ sitesini ziyaret ederek tanıtım içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitim sürecinde bilgisayar ve mobil cihazlar için güvenlik önerilerini içeren kılavuzu aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

YKS ,27-28 Haziran 2020 tarihlerine ertelenmiştir. Eba Akademik Destek Portalı,12. sınıf öğrencilerimizin kullanımına sınırsız olarak daha önce sunulmuştu.YKS sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.Covid-19 sebebiyle alınması gereken tedbirlerle ilgili fotoğrafları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İKİNCİ DÖNEM SINAV TARİHLERİ

10-11 Şubat 2020 tarihlerinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde  de " Güvenli internet günü (Safer Internet Day)" kutlandı. Tamamen ücretsiz olan güvenli internet hizmetini mobil dahil tüm internet bağlantılarında kullanabilirsiniz.

Mesleki Gelişim ve Almanca derslerinin sınav tarihi  11 Kasım 2019 Pazartesi 5.saat olarak değiştirilmiştir. Güncel sınav tarihlerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

2.DÖNEM SINAV TARİHLERİ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ 1.DÖNEMİNİN İL GENELİNDE UYGULANACAK OLAN ORTAK SINAVLARININ TARİHLERİ