T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi , E-Twinning Geleneksel Okçuluk projelerimizle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Esen ve Şube Müdürümüz Sayın Altan Kalkın'ın misafiriydik.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Samsun İl Temsilcisi öğretmenimiz Recep ŞENGÜL, Samsun İl  Milli Eğitim Müdürü Sayın Coşkun ESEN'e E-Twinning kapsamında "Geçmişten Geleceğe Köprü Sporumuz Okçuluk" projesi hakkında bilgi verdi.

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi  kapsamında da okul ve federasyon olarak her türlü katkıyı sunabileceklerini söyledi.

Okul müdürümüz  Sayın  Sait MURTEZAOĞLU da okulumuzda uygun atış alanları ve atölyeler bulunduğunu, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında okçuluk eğitiminden ok yapımına kadar okulumuzdan istifade edilinebileceğini söyledi.

26-03-202126-03-2021

Yayın: 26.03.2021 - Güncelleme: 26.03.2021 10:14 - Görüntülenme: 161