İKİNCİ DÖNEMİN 1. ORTAK SINAVLARININ TAKVİMİ

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 2. döneminin 1.ortak sınavlarının takvimini aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

ORTAÖĞRETİM 2. DÖNEM 1. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI

Ortaöğretim 2. dönem 1. yazılı örnek soru kitapçıklarının çözüm videolarına ulaşmak için tıklayınız.

Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçıkları, her sınıf düzeyinde hazırlanarak soruların çözüm videolarıyla beraber öğrencilerin erişimine açıldı.   Öğretmenlere sınav uygulamalarında rehber niteliği taşıyan söz konusu örnek soruların çözüm videoları ise öğrencilerin girecekleri yazılı sınavlardaki sorulara nasıl cevap vermeleri gerektiğine yönelik bilgi sahibi olmalarını sağlayacak.   Diğer yandan eğitim kurumu, sınıf/alan zümreleri, kendi il sınıf/alan zümrelerince hazırlanan konu soru dağılım tablolarına göre söz konusu örneklerde yer alan soru şekillerine uygun açık uçlu veya kısa cevaplı sorulardan oluşan sınav sorularını hazırlayacak.

12-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 12:07 - Görüntülenme: 85